Eddy Wally's nieuwe website. De try-out gaat vandaag van start!

Eddy Wally en Hugo Colpaert vonden het de hoogste tijd om een website te maken die helemaal past bij 'The Voice of Europe'. 'De website moet een plezierige rondreis zijn doorheen de wondere wereld van Eddy Wally!', sprak manager Hugo Colpaert. En hij ging verder: 'Het uitzicht van de site, de inhoud, het moet allemaal passen bij een groot artiest als Eddy Wally' en nog meer 'Kosten, noch moeite, heren ontwerpers'... waarop hij een zweep liet knallen. 

[the unit] die voor de structuur en inhoud van de website zorgt en Netlash, de wonderjongens en meisjes die het volledige technische en grafische pallet beheren, wisten wat hen te doen stond.

We hebben gekozen om voorlopig deze try-out versie online te zetten. Je zal dus nog behoorlijk wat beweging zien in de komende dagen en weken rondom de website. Sommige onderdelen moeten nog aangevuld of verbeterd worden. Maar dat komt allemaal voor elkaar.

Reacties en ideetjes zijn ook altijd welkom op kantoor@eddywally.be of via deze blog (zie onderaan dit artikel de mogelijkheid om te reageren).

Het geheel is een kleurrijke website geworden waarbij je via een eenvoudige navigatie en al even eenvoudige sub-navigaties bij verschillende onderdelen terecht komt. Zo heb je Wally's wereld met o.a.Wally's Blog, Wally's fotoparadijs, Wally's biografie, Wally & de media en Wally's downloads (voorlopig zijn enkel de biografie en een aantal andere zaken downloadbaar, maar ook hier zal voor uitbreiding worden gezorgd).

In Wally's Winkel kan je terecht voor cd's, dvd's, boeken, sjaals, maskers en nog veel meer.

Wally's concertagenda is nog vollop in opbouw, maar hier zal je een selectie vinden van de belangrijkste Wally concerten en via Wally's gastenboek kan je berichtjes kwijt aan Eddy of andere fans.

Wally's contact is er voor die mensen die graag een optreden willen boeken (ook de professionals kunnen hier terecht) of voor diegenen die in contact willen komen met het management van Eddy Wally.

Eddy Wally en Hugo Colpaert hopen dat jullie zullen genieten van deze nieuwe site... en vergeet het niet... zet je luidsprekers aan! Geweldig!Reacties

re: Eddy Wally's nieuwe website. De try-out gaat vandaag van start!

Door Dorothy 07/05/08 (10 jaren geleden)

Dorothy

Beste Eddy,

Ik vind het geweldig om je nieuwe website eens te bezoeken en ondertussen de laatste nieuwtjes te kunnen lezen.
Ik vind het heel goed om op deze manier contact te kunnen hebben met je.
Ik zit namelijk met een heel bijzondere vraag.
Mijn oma is dit jaar op 19 februari 80 jaar geworden. Ik wist echt niet wat te geven, tot ik op het idee kwam op eens een optreden bij te wonen van jou. Ze is al heel lang fan van je en ik kan het weten. Ik ken ook veel liedjes van je door ... oma...
Ik zou het fantastisch vinden of je mij kunt zeggen wanneer en waar je even in de streek bent van "Bachten de kupe"!! (Veurne en omgeving)!!!
Ik vind dat mijn oma echt eens in de bloemetjes gezet mag worden, en wie kan dat beter dan haar grote fan...Eddy Wally...
Ik zou haar heel graag deze verrassing geven omdat ze het echt waard is.
Is het mogelijk om iets terug te laten weten?
Ik heb gezien dat je op 18 mei in Lokeren optreed, maar dat is wel een beetje ver van de kust hé.
Ik hoop je binnenkort te mogen horen, en te zien.
Vele vriendelijke groeten,
Dorothy.

p.s.: je kan me bereiken via volgend adres:
Gaytant Dorothy
Iepenlaan 3
8630 Veurne

Reageer

(*)
(*) wordt niet getoond