Update persbericht i.v.m. Eddy Wally

Beste mediarelaties en fans,

Sinds maandag 14 maart is er een positieve evolutie in de toestand van Eddy Wally.
Nu kan hij op eigen kracht eten en drinken. Met steun kan hij op beide benen staan.
De volgende stap is leren gaan. Daarna gaan de specialisten zich toeleggen op zijn linkerarm.
Dit positieve resultaat is te wijten aan zijn moedige en volledige inzet tijdens de dagelijkse revalidatie.

Sinds 15 maart heeft hij ook een betere nachtrust. Hij werd overvallen door hevige nachtmerries die hem telkens terug wakker brachten, waardoor hij overdag een zeer vermoeide indruk gaf.  Hij ziet er nu al veel beter uit.

Iedere morgen belt hij mij op om het verloop van zijn nacht te rapporteren. Hij vraagt dan ook om bij hem te komen zodanig ik kan beschrijven hoe hij er uit ziet. Ik vertel hem wat er allemaal is gebeurd. Hij blijft actief en doet zelf voorstellen.

In de afgelopen periode zijn er ondertussen meer dan 10.000 e-mails binnengekomen en hebben we circa 2000 telefoongesprekken gevoerd. Wij gaan deze boodschappen bundelen en ten gepaste tijde aan Eddy doorgeven. Er zitten veel getuigenissen bij van mensen die hetzelfde of ongeveer hetzelfde is overkomen. In 95% van de gevallen is er een happy end bij waarbij het slachtoffer bijna volledig is hersteld en zijn activiteiten kon hervatten. De duur van de revalidatie is afhankelijk van persoon tot persoon.

Niemand kan op voorhand vertellen hoe lang de revalidatie juist duurt. In vele gevallen was er een plotse hevige vooruitgang. Hier moeten we bij Eddy op wachten.

Langs deze weg wil Eddy iedereen danken voor het respect en het medeleven. Het doet hem goed dat hij niet in de steek wordt gelaten. Het heeft hem een enorme moed. Ook de liefde en vriendschap van zijn vrouw Mariëtte en dochter Marina, die hem dagelijks bezoeken, stimuleert hem.
 
Momenteel wil en kan hij nog geen pers of media of fans ontvangen. Hij moet op doktersbevel, zich ten volle kunnen concentreren op zijn revalidatie en zijn rust.
Wij houden jullie zeker op de hoogte indien hier verandering in komt.

Met vriendelijke groet.

Hugo Colpaert
Management Eddy Wally International

Update persbericht i.v.m. Eddy Wally geschreven door JBG - 17 March 2011 in defaultReageer

(*)
(*) wordt niet getoond